CONCURSO MEMORIAL JOAN CAPDEVILA.

El passat 29 de maig es va fer l’entrega dels premis del 3r Concurs de ceràmica i Terrissa “Memorial Joan Capdevila” de Sant Julià de Vilatorta 2011.
Al premi s’han presentat 47 peces de ceràmica i 7 de terrissa d’artistes i d’artesans procedents de Catalunya, la península i fins i tot d’Alemanya. De totes aquestes peces se’n van seleccionar 22 de ceràmica i 6 de terrissa que han passat a la final del Concurs. El dia 28 un jurat especialitzat va decidir els guanyadors. Aquest jurat estaba format per el Sr. Carles Vila (ceramista professional de Llerona), la Sra. Rosa Garcia (Directora tècnica de la fira), la Sra. Isabel Ylla-Català (ceramista de renom de Sant Julià de Vilatorta), el Sr. Samuel Bayarri (Guanyador de la 2ª edició del Concurs), i la Sra. Rafaela Pareja (Guanyadora de la 1ª edició del concurs).
Primer premi modalitat ceràmica, dotat en 2.500€ a Ramon Fort, de Llers (La Cerdanya), per l’obra Deconstruccions.
Segon premi en la modalitat de ceràmica dotat amb 1.000€ a Maria Gelabert, de Sant Fruitós del Bages, per l’obra Carbasses.
Premi de modalitat terrissa dotat en 1.500€ a Tilman Vogelgsang, de Xiva de Morella (Castelló) per l’obra Gerra

Mencions d’Honor: Josep Mariscal, per l’obra Galaxia, Cristobal Saborit, per l’obra Cap Groc i Josep Mestres, en la modalitat de terrissa, per l’obra L’ampolla

La dotació del primer premi de ceràmica ha estat possible gràcies al patrocini d’ Unnim, i amb la col.laboració de la Diputació de Barcelona i Artesania de la Generalitat de Catalunya.
L’exposició de les obres premiades i la resta de seleccionades es podrà veure fins el 12 de juny a l’Aula de Cultura (Plaça Marquès de la Quadra, 14, Sant Julià de Vilatorta) els dissabtes i diumenges d’11’30 a 14’00 hores.

Imatges de la fira
http://www.youtube.com/watch?v=fNF9-QqyG8g&feature=youtu.be

Performance
http://www.youtube.com/watch?v=VpFlwjzYz00&feature=youtu.be